Träning i Kinnaredshallen

Gemensam träning för rallyintresserade
Under vintersäsongen har vi gemensam träning för alla medlemmar i Kinnaredshallen på måndagar kl 18-20.
Hallhyran delas mellan de som tränar och du behöver vara medlem i Ulricehamns brukshundklubb för att delta på träningarna.
För anmälningsformulär samt mer information se facebookgruppen Rallylydnad Ulricehamns brukshundklubb.

Klubbmästare i rallylydnad 2020

1:a Carina Larsson och Buttran
2:a Susanne Fyr och Theus
3:a Åsa Lundström och Stickan

Blåbärsklass
1:a Åsa Lundström och Disney
2:a Anna Kruger och Zita
3:a Catharina Tuomisto och Talia

Alla resultat från 2019 års KM i rallylydnad

Uppflyttningar under året & resultat i Mästarklass

Blir din hund uppflyttad i rallylydnad under innevarande år eller om hunden tävlar i Mästarklass? Spara resultaten för att sedan skicka in uppgifter till sektoransvarig: pia.savner@telia.com

• Vid uppflyttning, ange namn, hundens namn och vilken/vilka klass/klasser det gäller.
  • Vid resultat i Mästarklass: ange namn, hundens namn och reg nr/tävl lic samt de tre högsta uppnådda poäng/datum/arrangör under året.

pia.savner@telia.com

Kommande tävlingar

I Google-dokumentet på den här länken kan du skriva upp dig när du kan och vill vara funktionär. De funktioner som har en stjärna bakom sig kräver SBK-utbildning, men resten kan vem som helst som är intresserad utföra. Finns det ingen funktion ledig så skriv upp dig under. Det finns alltid något man kan hjälpa till med.

Tävlingar

Klubben arrangerar regelbundet tävlingar inom rallylydnad både inomhus i Kinnaredhallen samt utomhus på gräsplanerna.

För datum se SBK tävling.
Det behövs alltid funktionärer och alla kan hjälpa till med något. Se mer information i facebookgruppen Rallylydnad Ulricehamns brukshundklubb eller hör av dig till Pia Savner för mer information.

Fotoalbum

Rallylydnadstävling 170225 nybörjarklass ARallylydnadstävling 170225 nybörjarklass BRallylydnadstävling 170225 avancerad klass ARallylydnadstävling 170225 avancerad klass B
Mästare A 170129Fortsättning A 170129Fortsättning B 170129