Rasutvecklingssektorn (RUS)

Notis från RUS-sektorn

Fr.o.m. 2017-12-31 läggs klubbens verksamhet med MH ned om inte man får tag på fler figuranter. Det finns inte brist på ekipage att testa men klubben kommer att sakna figuranter nästa år. För att bli figurant ska man genomgå erforderlig utbildning och över de senaste åren ha få visat intresse och de som har utbildat sig är inte längre verksamma.

Nuvarande trupp som varit i allra minsta möjliga antal folk i några år nu har inte möjlighet att fortsätta varvid vi ser inget alternativ annat att lägga ned.

Sektoransvarig

HB

Varg Från DemselDK
  MH för 2017

- 27 maj

- 19 augusti

- 23 september

Anmälningar görs direkt hos SBK Tävling (sbktavling.se)

Inbjudan och PM läggs upp på SBK Tävling ca en vecka innnan beskrivning.

Obs! Numera tas endast 8 hundar per tillfälle, om det inte är en hel kull då max 10 hundar.
  För att delta måste hunden ha fyllt 1 år, vara ID-märkt och vaccinerad enligt SKKs bestämmelser.
  Alla anmälningar görs genom SBK Tävling
  Vid anmälan:

• Ha hundens registreringspapper till hands när du går in på SBK tävling, för att anmäla dig.
  • OBS! det går inte längre att anmäla sig till MH genom att kontakta
    klubben.
  • Om ni undrar om ni kommer med på önskat datum kan ni kontrollera hur många
    hundar som är anmälda vid aktuellt tillfälle. Max antal hundar per tillfälle är 8