Ulricehamns brukshundklubb erbjuder just nu endast valpkurs, agilitykurser och rallylydnadskurser. Anmäl till dessa vid utlyst kurs nedan. Du får sedan mail som bekräftar din plats.

Ulricehamns BK erbjuder valpträning (valpkurs) varanann vecka utan kurskostnad, endast medlemsskap krävs. Du kan vara med här från det att hunden är 12 v. upp till att hunden fyllt ett år. Fortlöpande anmälan och start under hela året.

• Coronakurs med UBK. Om du är eller blir medlem i Ulricehamns BK, kan du ansöka om medlemsskap i facebookgrupen: "Grundtränings för valpar, unghundar och vuxna hundar UBK". Här läggs instruktionsvidoes och träningstips ut så att du kan träna hemma. Det är fritt att ställa frågor eller lägga ut film på din egen träning i gruppen.

• Valpträning går ojämna torsdagar 2021. Kursstart när Covid-19-restriktionerna förändras.
    Anmäl dig till valpkurs i formuläret för deltagande och inbjudan.

Bli medlem i Ulricehamns Brukshundklubb

Privat Online-kurs i tricks och uppyggnad av hund med Kristin/ TargetPractise, mer info hittar du här.

Enda kontaktadress till Ulricehamns BK är ulricehamnsbk@yahoo.se

Under vinterperioden 2020/2021 kommer det att gå kurser i Kinnareds Hundsportcenter UBK - Uppvärmd inomhushall med konstgräs. Dessa kurser kommer att kosta 1000kr för 6ggr, på grund av hallhyra.