Ulricehamns brukshundklubb erbjuder just nu endast valpkurs, agilitykurser och rallylydnadskurser. Anmäl till dessa vid utlyst kurs nedan. Du får sedan mail som bekräftar din plats.

Ulricehamns BK erbjuder valpträning (valpkurs) varanann vecka utan kurskostnad, endast medlemsskap krävs. Du kan vara med här från det att hunden är 12 v. upp till att hunden fyllt ett år. Fortlöpande anmälan och start under hela året.

• Valpträning går ojämna torsdagar 2020. Säsongsstart v.35, 27 augusti kl. 18-19.
    Anmäl dig till valpkurs i formuläret för deltagande och inbjudan.

• Rallylydnadskurs fortsättning: 6st tillfällen kl. 18.15-20.00 med start 16 september. Instruktör/frågor kontakta Marjo Huusko, 076-3051015, marjo.huusko@gmail.com

Bli medlem i Ulricehamns Brukshundklubb

Enda kontaktadress till Ulricehamns BK är ulricehamnsbk@yahoo.se

Under vinterperioden 2020/2021 kommer det att gå kurser i Kinnareds Hundsportcenter UBK - Uppvärmd inomhushall med konstgräs. Dessa kurser kommer att kosta 1000kr för 6ggr, på grund av hallhyra.