Ulricehamns brukshundklubb erbjuder just nu endast valpkurs, agilitykurser och rallylydnadskurser. Anmäl till dessa vid utlyst kurs nedan. Du får sedan mail som bekräftar din plats.

Ulricehamns BK erbjuder valpträning (valpkurs) varanann vecka utan kurskostnad, endast medlemsskap krävs. Du kan vara med här från det att hunden är 12 v. upp till att hunden fyllt ett år. Fortlöpande anmälan och start under hela året.

Ingen valpträning på skärtorsdagen, el. andra helgdagar.

• Valpträning går ojämna torsdagar 2020, med start 16 januari kl. 18-19
    Anmäl ditt intresse för valpkurs i formuläret

• Agilitykurs fortsättning kommer att starta torsdag 5 mars kl.19.00. Efter det varannan onsdag varannan torsdag.

• Vardagslydnad
    Anmäl på www.hundlyckan.hundpoolen.se/

Bli medlem i Ulricehamns Brukshundklubb

Under vinterperioden 2019/2020 kommer det att gå kurser i Kinnareds Hundsportcenter UBK - Uppvärmd inomhushall med konstgräs. Dessa kurser kommer att kosta 1000kr för 6ggr, på grund av hallhyra.