Anmäl intresse till den kurs du vill gå - När det är tillräckligt antal planerar vi för en kurs. OBS! Det blir ingen kurs innan vi ser att det finns intresse! Du får mail när kursen är full, kursdatum är bestämt och du bekräftar då din plats. Detta kan även gälla kurser som inte finns med nedan!

Ulricehamns BK erbjuder valpträning (valpkurs) varanann vecka utan kurskostnad, endast medlemsskap krävs. Du kan vara med här från det att hunden är 12 v. upp till att hunden fyllt ett år. Fortlöpande anmälan och start under hela året.

• Valpträning kommer att gå ojämna torsdagar, med start 29 augusti kl. 18-19
    Anmäl ditt intresse för valpkurs i formuläret

• Agilitykurs startar under hösten
  • Nybörjarkurs i Rallylydnad kommer att starta i september
  • Vardagslydnad
    Anmäl på www.hundlyckan.hundpoolen.se/

Bli medlem i Ulricehamns Brukshundklubb

Ulricehamns Brukshundklubb har nytt bankgironummer, tänk på det när du betalar in till din nästa kurs!

Under vinterperioden 2019/2020 kommer det att gå kurser i Kinnareds Hundsportcenter UBK - Uppvärmd inomhushall med konstgräs. Dessa kurser kommer att kosta 1000kr för 6ggr, på grund av hallhyra.