Gästbok

Antal inlägg: 314

Namn: Malin
Tidpunkt: 2011-03-10 13:27
Öckerö BHK kommer att ha A1-utbildning 26-27/3 och 2-3/4, lärare är Anita Axelsson. Utbildningen kommer att hållas i Torslanda, Göteborg. Vid intresse kontakta mej på malin_janson23@hotmail.com

Namn: Elfsborgs Bhk
Hemsida: http://www.elfsborgsbhk.com
Tidpunkt: 2011-03-09 18:58
19-20 mars brukslydnadkurs med Monica och Jörgen Klasén SM-vinnare i rapport 2008 och 2010, mer info hittar ni på www.elfsborgsbhk.com

Namn: Katarina
Tidpunkt: 2011-02-26 09:14
NYTT TIPS!!!!! EN HUND SOM KAN VARA SINDY!!!!! SYNLIG I DAG VID HÖSSNAKORSET R40, DEN VAR VÄLDIGT SKYGG OCH LÄT SIG INTE INFÅNGAS. SMUTSIG. SYNTES VID SOPTIPPEN OCH SPRANG SEDAN ÖVER VÄGEN, ALLTSÅ PÅ HÖGER SIDA OM MAN KÖR MOT JÖNKÖPING!

Ring polisen om ni ser henne 114 14

Namn: Råhagen BHK
Hemsida: http://www.rahagen.com
Tidpunkt: 2011-02-06 20:19
Välkomna på föreläsning för Kerstin Malm. "Lär känna dig själv och din hund"
Plats: Fridhem, Uddevalla
Dag&Tid: 27:e februari Kl 9.30-16.30
Kostnad: 250kr
Gå in på våran hemsida för mer information och anmällan(mail)
MvH
Råhagens BHK

Namn: Tös Hundhälsa
Hemsida: http://www.toshundhalsa.se
Tidpunkt: 2011-02-04 17:09
Tös Hundapotek - butik och webshop

Vi har ett mycket välsorterat hundapotek – receptfritt.

· Mage o Tarm

· Öron

· Ögon

· Tassar o Klor

· Åksjuka

· Lugnande

· Hud o Päls

· Mun o Tänder

·Sårvård

Välkommen till oss önskar Ann Bubère

www.toshundapotek.se

Namn: Cissi
Tidpunkt: 2011-02-01 17:54
Passa på alla agilityintresserade!

Jenny Damm (www.lotuseducation.se) kommer och håller kurs i Jönköping 25-27 mars. Det finns fortfarande åhörarplatser att anmäla till. Man kan välja att gå en dag eller hela helgen. På fredagen kommer hon hålla en föreläsning om grunder, kontaktfält, tävlingspsykologi m.m. som kommer vara riktigt intressant att lyssna på. Så passa nu på att få lyssna till en av Sveriges och världens främsta agilityförare!

För mer info: www.jbhk.se

Namn: Lotta
Tidpunkt: 2011-01-15 20:26
Hon kan ha setts i Ulricehamn!

Vår hund Sindy försvann torsdagen den 30/12-10 vid 17 tiden från våran hus i Olsfors. Hon sågs senast springa i Hultafors på bron då en volvo stannat till vid henne. Detta var runt 18 tiden samma kväll. En person som har kört en volvo har hört av sig och sagt att han försökte få in henne i bilen men att hon sprang iväg.. Frågan är bara om detta var samma bil/person som några andra personer såg stanna till vid henne?!

Antagligen har hon blivit skrämd av en smällare så att hon har sprungit iväg ifrån vårat hus.Vi har letat överallt, varit i kontakt med polisen, satt upp efterlysningar på internet och i affärer m.m.

Om Sindy:
Hon är en 4 årig renrasig Berner Sennen
Tatuering i örat (ID-märkt)
När hon försvann hade hon ett mörkbrunt läderhalsband med guldiga "nitar" på sig. Hon har ett litet överbett.

Om någon ser en hund som likar Sindy, en granne om helt plötsligt har fått en likadan hund, ser en annons på internet eller i en butik m.m.. Alla tips är viktiga!!

Vi behöver all hjälp vi kan få för att få tillbaka våran älskade tjej!

Vet inte hur vi ska klara oss utan henne!!

Vet du något, hör något eller har annan viktig information,
ring vilken tid som helst på dygnet!

Sara Bengtsson 0763-053810
Fredrik Lindvall 0722-972496
Eller ring hem till oss på 033-295262
eller ring till polisen på 11414

SPRID GÄRNA DETTA VIDARE SÅ VI FÅR HEM VÅRAN TJEJ!Visa mer

Namn: Ida
Hemsida: http://www.nofearsjrt.com
Tidpunkt: 2010-12-30 19:07
Hej hej , jag undrar när börjar årets första valpkurs ?

Namn: Hans Carlsson
Tidpunkt: 2010-12-28 17:09
Ni glömmer väl inte Julhoppet den 2 jan. i ridhuset Holmen i Blidsberg. Det finns ett uppvärmt klubbrum med utsikt över arenan. tag med fika

Namn: Karin Eneskjöld
Hemsida: http://www.mullsjobk.com
Tidpunkt: 2010-12-28 00:03
Föreläsning i mental träning på Mullsjö Brukshundklubb
Helén Lindström är utbildad mental rådgivare och håller kurser i tävlingslydnad och mental
träning. Hon tävlar i elitlydnad och för en plats i det svenska lydnadslandslaget. Helén håller en föreläsning för oss tävlingsförare i hur man kan förändra sitt tänkesätt så det påverkar prestationerna positivt. Vi kommer att få verktyg för bra målbilder, hanterar våra
tävlingsnerver och skapa energi samt självförtroende i tävlingssituationer, mm.
Plats: Mullsjö Brukshundklubb
Datum: 15 januari 2011
Tid: 10.00 – ca 16.00 Start 09.30 med kaffe och fralla
Pris: för medlemmar 350 kr, övriga 450 kr. I priset ingår kaffe och fralla , lunch
samt eftermiddagskaffe med kaka.
Anmälan: till karineneskjold@live.se senast den 30/12.
Betalning: på klubbens pg 476 55 96 – 4 märkt Helén
ska vara inkommen senast den
3/1 2011.
Välkommen till en lärorikdag på Mullsjö Brukshundklubb!

Vi vill inte ha några försäljnings annonser av något slag här i vår gästbok. Alla sådana inlägg kommer att raderas.
                                                                             Mvh Ordförande
Gästboken är till för dig som vill dela tankar och åsikter med andra eller om du vill gratulera någon, eller heja på någon, så slå dig ner och lämna ditt tassavtyck i tiden.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Lucky Charms Grafik