Gästbok

Namn: Bernt och Tjabo
Tidpunkt: 2011-04-25 21:57
Elit-spår-tävlingen.
Tack för en kanonfin tävling, jättetrevliga människor i skogen, på plan, i köket,
tävlingssekreterare,t.o.m. Kjell B. var på stålande humör.

Namn: Jessica
Hemsida: http://www.vanersborgsbhk.se
Tidpunkt: 2011-04-20 17:27
Hej!

Välkomna till inofficiell agilitytävling den 22 maj på Vänersborgs BK.

En öppen agilityklass och två öppna hoppklasser.
50 kr per klass.

Mer information och PM finner du på vår hemsida under "Agility-tävling".

Anmälan senast 9 maj.

Hjärtligt väkomna!

Namn: Jessica och Bistro Kind Bk
Tidpunkt: 2011-04-17 20:45
Tack för en bra tävlingsdag! Trevliga och glada funktionärer. Sådana gör att man blir inspirerad att fortsätta tävla //Jessica och Bistro Kind Bk

Namn: Kjell R. & Kjell B.
Tidpunkt: 2011-04-17 17:35
TACK alla funktionärer som hjälpte oss med spårtävlingen, och framför allt tack till er spårläggare som rekat och gått spår. Vi fick väldigt mycket beröm för tävlingen och det är er förtjänst.

Namn: Anders
Tidpunkt: 2011-04-17 15:53
Stort tack till en väl genomförd tävlingsdag
Glada människor god mat och trevliga hundar.
Kan det bli bättre.
Anders o Kille Elfsborg bhk

Namn: Monica
Tidpunkt: 2011-04-01 12:07
Hejsan klubbmedlemmar!
Det är så att vi behöver lite nya uppletandeföremål till klubben,så är det på det viset att Du har omaka handskar ,någon gammal plånbok bla som Du kan tänka dig att skänka till brukshundsklubben så skulle det vara jättebra.

Mvh Monica Jalderyd.

Namn: Anna-karin
Tidpunkt: 2011-03-30 22:04
Varmt välkommen till Kind BK inofficiella agilitytävling den 2/6!
Klasser: 2 st. hoppklasser och 2 agilityklasser
Anmälan sker direkt till nina.danielsson@home.se. Betalning sker till klubbens konto: PG 38 43 82-8 senast 22 maj. Avgift 50 kr/ klass Märk betalningen med namn på hund och förare och klass
Det kommer att finnas lättare lunch och förtäring att köpa under dagen.
Välkomna!

Namn: Anna-karin
Tidpunkt: 2011-03-30 20:55
Varmt välkommen till Kind BK inofficiella agilitytävling den 2/6!
Klasser: 2 st. hoppklasser och 2 agilityklasser
Det kommer att finnas lättare lunch och förtäring att köpa under dagen.
Välkomna!

Namn: GERT&Lotta Björklund
Tidpunkt: 2011-03-29 21:07
Grattis Frida&connie till Årets IPO-Hund såg i brukshunden om detta det syns att träning ger färdighet fortsätt på den vägen.

Namn: Kungälv BK
Hemsida: http://www.kungalvbk.com/kungaagget/
Tidpunkt: 2011-03-24 11:10
Missa inte Kungälv BK stora påsktävling! Anmälningstiden går ut nästa vecka, för mer info, se länken.

Vi vill inte ha några försäljnings annonser av något slag här i vår gästbok. Alla sådana inlägg kommer att raderas.
                                                                             Mvh Ordförande
Gästboken är till för dig som vill dela tankar och åsikter med andra eller om du vill gratulera någon, eller heja på någon, så slå dig ner och lämna ditt tassavtyck i tiden.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Lucky Charms Grafik