Gästbok

Antal inlägg: 332

Namn: Helén & Walle
Tidpunkt: 2011-05-13 14:42
Nu hoppas jag att HELA klubben håller alla tummar o tår för Johanna o Perrin i helgen!!Förstår ni inte vilken tjej o hund vi har i klubben som faktiskt ska till Skurup för LANDSLAGSUTTAGNING i agility!!!
Lycka Till !!!

Namn: EWY RAN
Tidpunkt: 2011-05-13 09:50
INOFFICIELL HUNDUTSTÄLLNING FÖR BRUKSRASER LÖRDAGEN DEN 11 JUNI 2011 I ÖREBRO DOMARE : BENNY VON BLID - KENNETH EDH - PER-ERIK WALLIN.
ANMÄLAN SKER VIA MAIL WWW.OREBROBK.NU OBS ! FÖRLÄNGD ANMÄLNINGSTID OBS !
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA

Namn: Tävlingssektorn
Tidpunkt: 2011-05-04 22:46
Vi hälsar alla som vill välkomna på Tävlingsträning.
För mer info. kolla Tävlingssektorns blogg!

Namn: catrin&pumi
Tidpunkt: 2011-05-01 19:10
Tack för en gemytlig och väl genomförd apelltävling. Alltid lika trevligt att få komma till er.

Namn: Bernt och Tjabo
Tidpunkt: 2011-04-25 21:57
Elit-spår-tävlingen.
Tack för en kanonfin tävling, jättetrevliga människor i skogen, på plan, i köket,
tävlingssekreterare,t.o.m. Kjell B. var på stålande humör.

Namn: Jessica
Hemsida: http://www.vanersborgsbhk.se
Tidpunkt: 2011-04-20 17:27
Hej!

Välkomna till inofficiell agilitytävling den 22 maj på Vänersborgs BK.

En öppen agilityklass och två öppna hoppklasser.
50 kr per klass.

Mer information och PM finner du på vår hemsida under "Agility-tävling".

Anmälan senast 9 maj.

Hjärtligt väkomna!

Namn: Jessica och Bistro Kind Bk
Tidpunkt: 2011-04-17 20:45
Tack för en bra tävlingsdag! Trevliga och glada funktionärer. Sådana gör att man blir inspirerad att fortsätta tävla //Jessica och Bistro Kind Bk

Namn: Kjell R. & Kjell B.
Tidpunkt: 2011-04-17 17:35
TACK alla funktionärer som hjälpte oss med spårtävlingen, och framför allt tack till er spårläggare som rekat och gått spår. Vi fick väldigt mycket beröm för tävlingen och det är er förtjänst.

Namn: Anders
Tidpunkt: 2011-04-17 15:53
Stort tack till en väl genomförd tävlingsdag
Glada människor god mat och trevliga hundar.
Kan det bli bättre.
Anders o Kille Elfsborg bhk

Namn: Monica
Tidpunkt: 2011-04-01 12:07
Hejsan klubbmedlemmar!
Det är så att vi behöver lite nya uppletandeföremål till klubben,så är det på det viset att Du har omaka handskar ,någon gammal plånbok bla som Du kan tänka dig att skänka till brukshundsklubben så skulle det vara jättebra.

Mvh Monica Jalderyd.

Vi vill inte ha några försäljnings annonser av något slag här i vår gästbok. Alla sådana inlägg kommer att raderas.
                                                                             Mvh Ordförande
Gästboken är till för dig som vill dela tankar och åsikter med andra eller om du vill gratulera någon, eller heja på någon, så slå dig ner och lämna ditt tassavtyck i tiden.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Lucky Charms Grafik