Gästbok

Antal inlägg: 332

Namn: Tävlingssektorn
Tidpunkt: 2011-05-23 23:09
Vill bara säga att ett litet PM för Tävlingsträningen ligger ute i bloggen.
Varmt välkomna

Namn: Tjosan
Tidpunkt: 2011-05-23 09:41
Hejsan! Önskar en kurs som bygger på lydnad klass 1 till hösten. Det skulle kunna innebära finslipning utav momenten i ettan samt börja jobba aktivt med momenten i klass 2 och 3 osv... Förövningar, tips och tricks, vad man ska tänka på m.m. Skulle det vara möjligt att ordna? Det är en djungel av regler, moment och saker att ha i huvudet så det vore toppen med lite hjälp med detta för att inte "tappa sugen".

Namn: Kairin & Mirro
Tidpunkt: 2011-05-22 12:54
Tack för en rolig och väl arrangerad kvällstävling i fredags!
Vi var så nöjda (även om hundföraren var lite virrig på planen.... )
Kram till er!

Namn: Lotta
Tidpunkt: 2011-05-21 12:21
Jag vill gratta alla duktiga UBK:are som gjorde såååå bra ifrån sig. UBK på pallplats i alla klasser utom trean, där vi inte hade någon tävlande. FANTASTISKT!!!! Jag hoppas verkligen att trenden håller i sig, även på brukssidan.

Namn: Helén & Walle
Tidpunkt: 2011-05-21 12:11
Grattis till alla UBK;are till fina insatser
Tack för en bra tävling!

Namn: Hans Carlsson
Tidpunkt: 2011-05-16 21:24
Tack alla ni som hjälpte till på röjardagen. Det var go stämmning och bra väder.
Det var goda pizzor och det blev fint som en park ute och stugan blev som ny på 2 a våningen
För att inte tala om tävlingsförrådet som blev dubbelt så rymlig efter att Jessica varit i
röjartagen.

Namn: Hans Carlsson
Tidpunkt: 2011-05-15 10:51
Agilitysektorn saknar de gula tidtagarklockorna De förvarades i ett låst plåtskåp i
sekretariatet. vi måste ha dom till vår tävling den 28 maj. Har någon lånat dom?

Namn: Lotta
Tidpunkt: 2011-05-14 18:22
Åhh vilket lyft och vad fint det blev!!! TACK Börje, Bo, Hans, Kjell B, Gunvor, Edith, Jessica, Liv och Barbro för erat slit på klubben idag! Det blev väldigt mycket gjort.

Namn: Anna-karin
Tidpunkt: 2011-05-14 18:13
Varmt välkommen till Kind BK inofficiella agilitytävling den 2/6!
Klasser: 2 st. hoppklasser och 2 agilityklasser
Anmälan sker direkt till nina.danielsson@home.se. Betalning sker till klubbens konto: PG 38 43 82-8 senast 22 maj. Avgift 50 kr/ klass Märk betalningen med namn på hund och förare och klass
Det kommer att finnas lättare lunch och förtäring att köpa under dagen.
Välkomna!

Namn: Helén
Tidpunkt: 2011-05-13 15:23
Liten miss av mej...
CISSI o tepåsen LIPTON ska också vara med o visa var skåpet ska stå!
Lycka Till o Ge järnet!!

Vi vill inte ha några försäljnings annonser av något slag här i vår gästbok. Alla sådana inlägg kommer att raderas.
                                                                             Mvh Ordförande
Gästboken är till för dig som vill dela tankar och åsikter med andra eller om du vill gratulera någon, eller heja på någon, så slå dig ner och lämna ditt tassavtyck i tiden.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Lucky Charms Grafik