Photoshop bild

2013

Årets GULD hund Johanna & PerrinPrispallen i bruks på klubbmästerskapet 2013: klubbmästare Johanna och Perrin, tvåa Marianne Fransson och Sven, trea (ej med på bild) Anki o Ikea.Prispallen i lydnad på klubbmästerskapet 2013: klubbmästare Johanna och Perrin, tvåa Kjell och Prince, trea Annelie Johansson och Raven! Prispallen i rallylydnad på klubbmästerskapet 2013: klubbmästare Anna Stohm och Miko, tvåa Johanna Karlsson och Faile, trea Marianne Fransson och Asta!
Prispallen i agility på klubbmästerskapet 2013: klubbmästare Anna Stohmoch Miko, tvåa Christer Lankell och Glenn, trea Camilla Josefsson och Keiko!

Bild förklaring

1.  Årets GULDHUND Johanna & Perrin

2.  Prispallen i bruks på klubbmästerskapet 2013: klubbmästare Johanna och Perrin, tvåa Marianne Fransson och Sven, trea (ej med på bild) Anki o Ikea.

3. Prispallen i lydnad på klubbmästerskapet 2013: klubbmästare Johanna och Perrin, tvåa Kjell och Prince, trea Annelie Johansson och Raven!

4. Prispallen i rallylydnad på klubbmästerskapet 2013: klubbmästare Anna Stohm och Miko, tvåa Johanna Karlsson och Faile, trea Marianne Fransson och Asta!

5. Prispallen i agility på klubbmästerskapet 2013: klubbmästare Anna Stohmoch Miko, tvåa Christer Lankell och Glenn, trea Camilla Josefsson och Keiko!