Allmänt

• UBK söker en köks- och trivselsektor. Om du/ni är intresserade, tveka inte att höra av dig/er till någon i styrelsen.
  • Gå med i facebookgruppen 'hundträning i Kinnaredshallen' om du vill vara med och träna i hallen! Boka en tid själv, och lägg sedan ut för att få träningssällskap. Eller kolla i gruppen vilka som kan, och boka sedan.
  • Klubben har nytt banknummer, se klubbinfo för nytt nummer.

Träning på klubben är till för medlemmar i UBK! Om man inte är medlem men vill träna vid enstaka tillfälle - kontakta någon i styrelsen. För att utnyttja klubbens faciliteter (ex. gräsplaner och agilityhinder) krävs medlemskap (även för medföljande sällskap).

Information från de olika sektorerna på UBK hittar du under respektive gren

UBK sammarbetar med
Studiefrämjandets logga
Södra Skaraborg & Ulricehamn
Klicka på bilden.

HITTA till
Ulricehamns BK!

Våra kordinater!

57˚46ʹ10ʹʹN
13˚27ʹ2ʺÖ

Medlemsinfo

Allmän träning på torsdagar från kl. 18.00 - Alla medlemmar välkomna att träna sin hund på klubbens fina faciliteter!
Skott kan förekomma 19.00 - 19.30 på torsdagar (gäller ej då det är medlemsmöte).
Medlemsmöte sker i regel första torsdagen varje månad.

Ungdomsträning tisdagar 18.00 - 19.00. Träningen sker i hallen i Kinnared!

Agilityträning. Medlemsskap krävs för användning av hindrena.

Glöm inte bort att UBK har ett eget hundgym! Allt för att våra hundar ska få bra förutsättningar att utvecklas.
Användning av löpbandet kostar 500kr/år. Om du vill ha tillgång till löpbandet, kontakta någon i styrelsen.

Klubbens UBK-logga och agility-logga finns att brodera på vilka plagg du vill på Renners Broderi - Rennerbroderi.com

Ny gemensam mailadress för klubben är ulricehamnsbk@yahoo.com - Om du har frågor eller funderingar kring klubben eller dess verksamhet maila hit.

Om du vill hjälpa till på klubben, ex. på tävling, vara med på städlistan mm. maila till respektive sektorsansvarig eller till ulricehamnsbk@yahoo.com

Ulricehamns Brukshundklubb har skaffat swish! Numret finns under klubbinfo.

Ulricehamns Brukshundklubb finns även på facebook för klubbens medlemmar.

Policy för medlemmarna att ta del av hittar du här (klicka på länken)