Back to Top Button

7-kamp

7-kampen på Ulricehamns BK kommer att gå av stapeln lördag 25 juli 2020

 • 25 juli - tävlingsdags! Preliminär samlingstid kl. 9.30
  Detta är en klubbtävling där vi kommer att tävla i lag och utföra skojtävlingar som innefattar moment från alla grenar. Alla medlemmar och nivåer är välkomna på en kul dag på UBK! Särskild inbjudan kommer separat att publiceras här och i facebookgruppen efter 7 juni, med information om hur du anmäler ditt lag och tävlingsregler. 

Träning inför 7-kamp/KM

 • Gemensamma träningstillfällen 4st torsdagar kl. 18-20
  (25 juni, 2 juli, 9 juli, 16 juli).
  4 torsdagar under sommaren kommer det att arrangeras gemensamträning på UBK, där vi kommer att träna i mindre grupper på olika moment från alla grenar. Här är även valpträningsgruppen välkomna att delta. Tanken är att dessa tillfällen ska hjälpa dig att träna för att kunna delta i årets KM, i KM-klass eller i blåbärsklass, men träningen är även användbar inför 7-kampen. Under varje tillfälle kommer du att träffa på de olika grenarna, och vi hjälps åt med att gå igenom träningssätt för de olika momenten. Sedan har du en vecka på dig att träna på detta innan nästa tillfälle, träningsplanering kommer att finnas tillgänglig. Ingen anmälan krävs. 

  Träningsupplägg

På gång

 • 7 juni, introduktion inför 7-kampen, start kl. 10.00
  Här tränar vi inför 7-kampen, och går igenom de moment som kommer att vara med, och hur du kan träna in dem. Här kan alla vara med, även du som inte har möjlighet att vara med på den faktiska 7-kamps-dagen. Medtag eget att grilla till lunch, fika kostar 40kr/pers.
  Anmäl om du kommer till catharina.tuomisto@gmail.com. 

 • Träningsupplägg 7 juni

 • Regler 7-kamp tävling

Deltagande

Anmälningformulär kommer du att hitta här efter 1 juli.

Du kan välja att anmäla ett helt lag på fyra ekipage, eller att anmäla dig för att lottas in i ett mixat lag.

Alla klubbens medlemmar kan vara med och tävla.
Att delta kostar 150kr/person och då ingår lunch och fika under dagen.